Son Gelişmeler

500 Days Of Summer (Aşkın 500 Günü) - 2009 BRRip XviD - Türkçe Dublaj Tek Link indir

imarlık okuyan; fakat tebrik kartı şirketinde yazar olarak çalışan Tom Hansen, 8 Ocak’ta patronunun yeni asistanı Summer (Yaz) Finn’le tanışır. İlerleyen günlerde, bir karaoke gecesinde, Tom’un iş arkadaşı McKenzie Tom’un Summer’dan hoşlandığını ağzından kaçırır. Aylar geçtikçe, Tom ve Summer yakınlaşır; fakat Summer Tom’a her fırsatta gerçek aşka inanmadığını ve ciddi bir ilişki istemediğini hatırlatmaktadır.
Tom Summer’a şehirdeki en sevdiği yeri gösterir; buradan park yerleriyle çevrilmiş olsa da sevdiği birkaç binaya uzaktan bakabilmektedir. Birkaç ay sonra, Tom bir gün Summer’a asılan bir adamla kavga edince, Summer’la ilk tartışmasını yaşar. Çıkmalarının 290. Gününde, ikili Tom’a göre gerçek aşkı gösteren“The Graduate” filmini izledikten sonra ayrılır. Tom bu ayrılmadan kötü etkilenince, Tom’un arkadaşları kızkardeşi Rachel’dan yardım ister.
Summer tebrik kartı şirketinden ayrılır. Tom’un patronu onu “teselli” bölümüne aktarır; çünkü Tom’un içinde bulunduğu durum hiç de mutlu olaylar için uygun değildir. Aylar sonra, Tom ve Summer şirketten arkadaşlarının düğününde karşılaşırlar, dans ederler ve Summer gelin buketini yakalar. Evlerine giderlerken, arabada yan yana otururlar ve Summer Tom’u evinde yapacağı partiye çağırır. Tom partiye gider ve Summer’ı parmağında nişan yüzüğüyle görür. Partiyi terk eder. Tom daha derin bir depresyona girer, işinden de ayrılır ve kendini alkole ve abur cuburla beslenmeye başlar. Ardından mimarlıkla ilgili bir iş yapmaya karar verir, şirket araştırmaya ve mülakatlara katılmaya başlar.
488. günde, Summer Tom’u şehrin en sevdiği yerinde görür ve ikili bir süre konuşur. Tom, Summer’ın davranışlarını anlamasa da onun iyiliğini istediğini söyler. Yirmi gün sonra, 23 Mayıs Çarşamba günü, Tom bir iş görüşmesine gider ve onunla aynı pozisyon için görüşmeye gelen bir kızla tanışır. Görüşmeye girmeden önce, kıza birlikte kahve içmeyi teklif eder. Kıza adını sorduğunda, kızın cevabı “Autumn” (Sonbahar) olur.
Aşkın 500 Günü - 2009 BRRip XviD - Türkçe Dublaj Tek Link indir

UpLoaded | Letitbit | FreakShare | Turbobit

Rar Şifre : www.warezturkey.net

Hiç yorum yok